Index Vakbarát Hírportál

Kitiltották a 63 éves berohanó dédmamát

2011. június 24., péntek 13:49

Margaret Musgrove 63 éves dédnagymama a Leeds United-Burnley-mérkőzés után ballagott a pályára egy hónapja a csapatok utolsó bajnokiján.

A meccset már lefújták, kedvencei, a Leeds-futballisták tiszteletkört futottak, de a dédit a biztonságiak azonnal lefogták, és eltávolították a pályáról. Később elengedték, de most megbüntették: szezonbérletét elkobozták, egy évig nem mehet futballmeccsre Angliában.

Musgrovenak 13 unokája és 3 dédunokája van, erre hivatkozva enyhítést szeretne. Már a Facebookon is vannak támogatói, több mint 350-en csatlakoztak a Mr Bates, kérjük adja vissza Margaret Musgrove bérletét nevű csoporthoz. (Ken Bates a Leeds elnöke.)

A tettes már levelet is írt a tilalom feloldása érdekében, eddig sikertelenül. "Margaret megsértette a klub stadionban betartandó követelményeit, amit 30,000 rajongó képes betartani. De jogosult fellebbezni a döntésünk ellen" - válaszolta a klub.

Margaret Musgrov azt is elmondta, nem akart a pályán rosszat, ő nem huligán, bár ugyanazt a büntetést kapta. "Csak azt akartam mondani a játékosoknak, szeretlek titeket, fiúk" - nyilatkozta a dédnagymama. A videófelvételen is tényleg ez látszik.

Rovatok