Index Vakbarát Hírportál

Gerát nagyon akarja vissza a WBA-drukker

2011. július 5., kedd 09:37

Egy birminghami lap megszavaztatta olvasóit, melyik három játékost látnák legszívesebben a következő szezontól, legtöbben a magyar válogatott csapatkapitányát igazolnák le.

Már pénteken úgy volt, hogy Gera Zoltán 2+1 évre aláír volt csapatához, a birminghami West Bromwich Albionhoz. Szerződés még nincs, de a szurkolók őt akarják. A Birmingham Mail szavazásán Gera 26%-kal végzett az első helyen.

"A WestBrom-fanok nagyon jól ismerik, 2004 és 2008 között játszott itt, 138 bajnoki meccsén 21 gólt szerzett. Másfél millió fontba került, a Ferencvárostól érkezett" - írja a lap, majd kitérnek a támadó fulhames sikereire, többek közt a Juventus elleni duplájára és a Hamburg elleni EL-elődöntős találatára is. A lap azt is megemlíti, hogy Gera azt mondta, szívesen térne vissza a klubhoz.

Vladan Filipovics, a játékos menedzsere az nso-nak azt mondta, más klubokkal is tárgyalnak, még nincs meg a szerződés. Az angol lapok pénteken tényként közölték, hogy Gera az orvosi vizsgálaton is átesett, a menedzser szerint még ez sem történt meg.

Ha visszakerülne Birminghambe, volt edzője, Roy Hodgson irányítaná, a Fulhamben alapember volt nála.

A szavazás eredménye

1. Gera Zoltán 26%
2. Andrew Johnson 23%
3. Tomasz Kuszczak 19%
4. Roger Johnson 18%
5. Scott Dann 18%
6. Demba Ba 11%

Rovatok