Index Vakbarát Hírportál

Megtaláltam a Videoton gyenge pontjait

2011. július 12., kedd 21:10

Franco Foda, a Sturm Graz német vezetőedzője magabiztosan, kollégája, a Videotont irányító Paulo Sousa visszafogottan várja a két csapat szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőjét.

"A lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk a második körben, de kétszer is megnéztem a Videotont, és azt hiszem, megtaláltam a gyenge pontjait" - jelentette ki a meccs helyszínén, a klagenfurti Hypo-Arenában tartott sajtótájékoztatón a hazai gárda edzője.

A Sturm célja a főtáblára jutás, így mindegy, hogy a legnehezebbet kapták, mert a magyar bajnokot le kell tudniuk győzni.

Paulo Sousa elmondta, hogy a múlt pénteki Szuperkupa-döntőn kisebb sérülést szenvedett Sándor György és Elek felépült, mindketten tudják vállalni szerdán a játékot.

"Nálunk még csak most zajlik a csapatépítés, a Sturm ebben előttünk jár, így jobbak az esélyei" - mondta a portugál, aki szerint az osztrákoknak nem hátrány, hogy egy amerikaifutball-meccs miatt nem hazai pályán, hanem a Wörthi-tó partján fekvő városban fogadják a Videotont.

Sousa úgy szeretne hazautazni, hogy a jövő heti, székesfehérvári visszavágón még legyen esély a továbbjutásra. "Andre Alves kulcsjátékos, de az ő jó játéka nem ér semmit, ha a másik 10 nem futballozik rendesen".

Szerdán - a korábbi hírekkel ellentétben - délelőtt mégsem edz a Videoton, a találkozó 20:30-kor kezdődik.

Rovatok