Index Vakbarát Hírportál

Ronaldinho-tripla, hihetetlen Neymar-csel

2011. július 29., péntek 10:37

A Flamengo jobb volt a Santosnál, Ronaldinho hármat, csapata ötöt rúgott, háromgólos hátrányból jöttek fel tizenhat perc alatt. Neymarék sem szégyenkezhetnek, négyet vágtak, de Elano panenkás büntetővel égett.

A hazai pályán játszó Santos a 26. percben már 3-0-ra vezetett, a harmadikat Neymar egy zseniális csel után szerezte, jobb lábbal visszahúzta a labdát, majd ballal elpöckölte, és megkerülte a védőjét (a videón 1:42-nél).

Ronaldinhóék viszont még az első félidőben, tizenhat perc alatt egyenlítettek. 3-2-nél a santosos Elano hagyott ki büntetőt, panenkásan akarta megviccelni Felipe kapust, de elrontotta.

Az 51. percben aztán megint jött Neymar, újra vezetett a Santos, 4-3. Nem sokáig, Ronaldinho cseles szabadrúgásból egyenlített, a felugró sorfal alatt laposan lőtte el a labdát (a videón 6:30-nál). Ilyet lőtt 2006 őszén a Werder Bremennek is a BL-ben.

Kilenc perccel a vége előtt megint Ronaldinho villant, a vége 5-4 lett a vendég Flamengónak. Harmadik a bajnokságban a csapat, a Santos csak tizenhatodik. A góllövőlistát Ronaldinho vezeti, nyolcat lőtt eddig.

Rovatok