Index Vakbarát Hírportál

Magyarország–Izland teljesen ingyen

2011. augusztus 10., szerda 10:21

Roppant fontos barátságos mérkőzést játszik szerda este a magyar labdarúgó-válogatott. Csapatunknak még mindig van esélye, hogy helyet harcoljon ki magának a 2012-es Európai-bajnoki döntőben, amihez elsősorban Svédországot kell legyőznie szeptember 2-án.

Északiak ellen északiakkal felkészülni – ennél jobb megoldás a világon nincs. Izlanddal csapunk tehát össze 19:45-től a Puskás Ferenc Stadionban. A gárda valaha úgynevezett mumusunk volt, a 90-es évek közepén kétszer vertek bennünket ugyanabban a selejtezőkörben, és előttünk végeztek. Manapság kevésbé erősek, de így is minden adott egy jó meccshez.

Amelyet több tucatnyi olvasónk ingyen és bérmentve tekinthet meg a helyszínen. Vannak jegyeink, önöknek pedig nincs más dolguk, mint megkeresni a stadion előtt videós stábunkat, és elvenni, amit szívesen adunk. A készlet erejéig. Lehet, hogy riporterünk kérdez valamit cserébe, sose lehet tudni. Hat, fél hét körül ott leszünk. Várjuk önöket szeretettel.

A kezdőcsapat

Bogdán Ádám - Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt - Vadócz Krisztián, Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely

Rovatok