Index Vakbarát Hírportál

Eltilthatják a lelátón sms-ező Wengert

2011. augusztus 17., szerda 13:53

Az Arsenal edzőjét még tavaly tiltották el egy meccsre a BL-ben, mert a Barcelona elleni nyolcaddontőn kritizálta a bírót. Ezt a londoniak Udinese elleni selejtezőjén kellett leülnie, de az UEFA szabályzatát ott is megszegnte, a lelátóról küldetett sms-eket segédedzőjének.

Wenger egyik segítője, Bono Primorac mellett ült a lelátón, neki adott utasításokat, amiket Primorac sms-ben továbbított az Arsenal kispadján ülő segédedzőnek, Pat Rice-nak. Az Arsenalnál ragaszkodnak ahhoz, hogy előzetes engedélyt kaptak az UEFA-nál arra, hogy egy harmadik félen keresztül kommunikáljanak a csapattal; de a félidőben figyelmezették őket, hagyják abba.

Wenger a második félidőben sem fejezte be, a Sky Sports mutogatta a franciát és Primoracot a meccs alatt, pedig az Arsenal állítólag kérte a tévéadót, hogy ezt ne tegyék.

Wengert azért biztosan megbüntetik, mert a meccs után nem volt hajlandó nyilatkozni, de az sms-ezgetésért is büntetésre számíthat.

A selejtezőt egyébként Walcott negyedik percben szerzett góljával megnyerték, ha kiejtik az Udinesét, ott lesznek a BL csoportkörében.

Rovatok