Index Vakbarát Hírportál

Az év kamuüzlete lehet Eto'o szerződése

2011. augusztus 18., csütörtök 17:38

A nemzetközi kupaszereplésre hajtó Dzsudzsák Balázs csapatának nagy szüksége lenne egy komoly csatárra, lehet, nem a kameruni Eto'o lesz az.

Megakadt a tárgyalás az orosz Anzsi Mahacskala és az olasz Internazionale labdarúgócsapatai között Samuel Eto'o átigazolási ügyében.

A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató, Szulejman Kerimov milliárdos tulajdonában álló Anzsi meg nem erősített hírek szerint maximum 24 millió eurót adna a háromszoros BL-győztes kameruni támadóért, ugyanakkor az Inter 30 milliót szeretne kapni.

A futballista és az orosz együttes képviselői még szerdán, Milánóban elvileg megegyeztek abban, hogy Eto'o három évre ír alá, és idényenként 20 milliót kap, amivel minden idők legjobban fizetett játékosa lenne.
Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti korábban úgy nyilatkozott, hogy a Mahacskala visszautasíthatatlan ajánlatot tett a labdarúgóért.

Az Anzsi hatodik a bajnokságban, kevés gólt lőtt, ezért lenne szükség egy csatárklasszisra. Eto'o kétszeres BL-győztes, azt mondta, elképzelése sincs, hol van Mahacskala, de a felkínált pénzért még a Napon is focizna.

Rovatok