Index Vakbarát Hírportál

Mert gazdag, jóképű és jó játékos vagyok?

2011. szeptember 15., csütörtök 10:12

A Real Madrid Zárgrábban verte a Dinamót BL-csoportmeccsen, Mourinho szokás szerint nem nyilatkozott, de ott volt helyette Cristiano Ronaldo, aki a játékvezetőt kritizálta, az őt fütyülő közönségnek is beszólt.

Marcelót a 73. percben állította ki a norvég játékvezető, második sárgáját műesésért kapta, Ronaldo szerint jogtalanul. "Remélem, ez a bíró soha többet nem vezet nekünk. Néhány játékvezető engedi az ilyen játékot" - kezdte a támadó, akinek jobb lábára Jerko Leko tartott rá, véres zokniban jött le a lefújás után, bokáját össze is kellett varrni.

Ronaldót a közönség kifütyülte, erre keményen odaszólt nekik. "Szerintem azért, mert gazdag, jóképű és nagyszerű játékos vagyok. Irigyek rám, más magyarázat nincs."

Benzema is a játékvezetést kritizálta, szerinte Marcelo nem érdemelt pirosat, Leko viszont annál inkább érdemelt volna. "Nagyon gyenge volt a bíró, remélem, Ronaldónak nem lett semmi baja."

A Manchester United Lisszabonban ikszelt a Benficával, Sir Alex Ferguson kihagyta a kezdőből a fiatal De Geát, helyette a dán Lindegaard védett. Erről faggatták a trénert, amikor jól felhúzta magát, nem érti, miért kérdeznek tőle hülyeségeket. Az egyenlítő gólt szerző Giggset is dicsérte.

A nagy legnagyobb meglepetését az Inter, illetve inkább a Trabzonspor hozta össze: a törökök Milánóban verték 1-0-ra Gasperini csapatát. A tréner magyarázkodott, más nem nagyon tudott volna tenni. "Játékosaim akartak, de nem volt szerencsénk. A szezon kezdete mindig nehéz, hiszek benne, hogy ez a vereség is hozzásegít minket ahhoz, hogy tavasszal jobbak legyünk."

Rovatok