Index Vakbarát Hírportál

Sarkazás az első realos gólja a 18 évesnek

2011. szeptember 24., szombat 22:46 | tizenkét éve frissítve

Lendületes, 6-2-re megnyert mérkőzést játszott a Real Madrid a Rayo Vallecanóval, amelyen Raphael Varane egy csodálatos, oldalról sarkazott labdával szerezte meg első gólját, Cristiano Ronaldo pedig mesterhármassal zárt.

Rögtön 23 másodperccel a kezdés után megadta az alaphangot, amikor egy gyors labdaszerzés után Tamudo távoli bombáját kiütötte Iker Casillas, de az érkező Michu már a hálóba tette a labdát.

A mérkőzés elején hátrányba került Real Madrid kitartóan ostromolta a Rayo kapuját, de végül egészen a 38. percig várni kellett az egyenlítésre. Cristiano Ronaldo a bal szélről betörve lőtte be a kapus lába között a labdát. Még a félidő vége előtt Xabi Alonso szabadrúgását Ramos Higuaín elé fejelte, aki könnyedén bepöccintette a labdát.

A második félidő még több gólt és izgalmat hozott. Kaká kiharcolt egy büntetőt, amelyet Ronaldo a bal felsőbe csavart, majd öt perccel később Michu tudott szintén duplázni a másik oldalon.

3-2-es állásnál Di María begyűjtötte egy kezezéssel második sárgáját is, így a Real Madrid tíz emberrel játszotta végig az utolsó 35 percet. A csapat azonban így is dominált, a 67. percben a 18 éves Raphael Varane növelte az előnyt, aki fantasztikus sarkazással szerezte első realos gólját. Özil újabb gólpasszából utána Benzema lőtte ki a bal sarkot. A 84. percben Ronaldo még a kapuba tett egy újabb büntetőt, ezzel beállítva a 6-2-es végeredményt.

A Barcelona egy szintén gólzáporos mérkőzésen 5-0-ra verte az Atlético Madridot. A Barca végig dominált, David Villa és Miranda találatai után Lionel Messi az utolsó percben lőtt góllal Ronaldóhoz hasonlóan mesterhármassal zárta a fordulót.

Rovatok