Index Vakbarát Hírportál

Vedd észre, Buzsáky kell a győzelemhez

2011. október 1., szombat 12:56

A West London Sport szerint a Queens Park Rangers nagyot hibázik, hogy Buzsáky Ákos többnyire csak a kispadon ül. A szakíró úgy véli, Buzsáky képességei alapján meccseket dönthet el.

"Buzsáky Ákos nagyszerű futballista. Mindkét lábával jól passzol és lő, az egész pályán ott van és szerel, a semmiből is képes helyzeteket kialakítani, és kiválóan lövi a szabadrúgásokat is."

A cikkíró szerint éppen ez utóbbit tudná jól hasznosítani a QPR, Buzsáky több korábbi szabadrúgásgólja is emlékezetes volt.

A magyar csatár augusztusban az Everton ellen gólpasszal járult hozzá a győzelemhez, után a Wigan ellen be is tették a kezdőbe, de azóta nem szavazott neki bizalmat Neil Warnock vezetőedző. A tartalékbajnokságban Buzsákynak volt olyan meccse, amikor kétszer is betalált, de ez sem volt meggyőző Warnocknak.

A szakíró úgy véli, ha meccseket akar nyerni, Buzsákyt - a szurkolók csak fehér Pelének nevezik - kell játszatnia, szerinte a csatár mögötti pozícióban futballozhat leghasznosabban.

A cikkben megemlítik, hogy sérülések miatt Buzsáky az előző szezonban csak 16-szor játszhatott, valamint azt is, hogy ügynöke, Vladan Filipovics elismerte: a Lecce szívesen leigazolta volna.

Buzsáky az előző tulajdonos, Flavio Briatore kedvenc játékosa volt, de emiatt nem lehet kegyvesztett, mert a képességei megütik az angol élvonalét.

A QPR vasárnap a Fulhamhez megy, mindkét szezonbeli győzelmét idegenben szerezte.

Rovatok