Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák nem cáfolja az évi 1 milliárdot

2011. október 28., péntek 19:16

Az Anzsi Mahacskala és a magyar válogatott szélsője a Prizma Tv-ben beszélt eddig alig ismert tényekről, például hogy milyen feltételekkel szerződtették, miket biztosít a klub a játékosoknak.

Dzsudzsák pontos számokat nem mondott, hiszen, ahogy fogalmazott, még a játékostársai fizetését sem ismeri, de nem is cáfolta az 1 milliárd forintos (kb. 3,3 millió eurós) juttatását. Eto’o állítólagos 20 millió eurós évi fizetését a fenti okok miatt nem tudta megerősíteni.

Elárult néhány érdekes információt a szerződésével kapcsolatban. „Négy évre szól a szerződésem az Anzsinál. Ugyanúgy nem lehet kispályáznom, nem lehet síelnem, nem lehet autóversenyeznem, az éjszakai életet sem lehet úgy élni, mint ahogy azt sokan a focistákkal kapcsolatban gondolják. Jár egy kocsi sofőrrel, a lakásomat, a hazautakat biztosítják, minden olyat tehát, ami egy focistának esetleg probléma lehet” - írja a pepsifoci.hu.

A szélső beszélt még a kivásárlási opció fontosságáról is. „Van a szerződésemben természetesen egy kivásárlási ár is, amit nyilván nem fogok elmondani, de ez a PSV-nél 12 millió euró volt, itt egy másik összegről beszélünk, mivel az Anzsinál is szeretnék a kivásárlási áram tükrében, hogy azt a teljesítményt nyújtsam, mint a PSV-nél, vagy tudjak még fejlődni és még jobb teljesítményt nyújtani, és akár majd továbblépni innen. Ez a klub és az én szemszögemből is jó, mert az Anzsi nem egy temető, és a játékosok sem azért jönnek ide, hogy megelégedjenek.”

Rovatok