Index Vakbarát Hírportál

Villas-Boas: Tőzsér fantasztikus

2011. november 2., szerda 15:40

A Mourinho utódjának tartott Chelsea-edző kiszúrta magának Tőzsér Dánielt, a Genk magyar válogatott középpályását. A két csapat kedden, a BL-ben játszott 1-1-es döntetlent Belgiumban, a tavaly a Portóval Európa Ligát, bajnokságot, kupát és Szuperkupát is nyert portugál tréner szerint a londoni, két héttel ezelőtti 5-0-s vereség óta rengeteget fejlődtek Tőzsérék.

"Tőzsér fantasztikus játékos a középpályán, kiválóan szervezi a játékot" - mondta Villas-Boas a magyar légiósról, aki a két héttel ezelőtti meccsen a sok sérült miatt kénytelen volt belső védőként játszani. Akkor is csak az utolsó gólban volt benne. "De Bruyne is remek meccset játszott, úgy gondolom, fejlődött a Genk. Sokkal jobbak voltak, valószínűleg a múlt hétvégi, Bruges elleni győzelem miatt motiváltabban is futballoztak" - tette hozzá a Chelsea edzője.

A 26. percben Ramires szerzett vezetést a Chelsea-nek, a 39.-ben Köteles fogta David Luiz büntetőjét. A 61. percben aztán jött Vossen és egyenlített, ez volt a Genk első gólja a csoportkörben.

Rovatok