Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo: Ferguson a legfontosabb nekem

2011. november 7., hétfő 15:05

Cristiano Ronaldo is gratulált Sir Alex Ferguson ManUnited-edzőnek 25. évfordulóján, a portugál a klub igazgatóján keresztül köszöntötte volt mesterét.

"Ott akartam lenni a partin, de az edzéseink miatt nem mehettem, ezért telefonáltam neki. Elérni nem tudtam, de David Gillel beszéltem, megmondtam, hogy adja át üdvözletem Sir Alexnek" - idézte a Sunday Mirror C. Ronaldót, aki vasárnap délben játszott a Real Madridban, így szombat este nem mehetett Manchesterbe.

A már a Madridban is több mint százgólos támadó 2003 és 2009 között volt a United játékosa: 18 évesen került Angliába a Sportingból 12 millió fontért, hat év múlva 80 millióért távozott.

2003. augusztus: Ferguson szerződteti C. Ronaldót

"Nem voltam híres, nem voltam sztár, amikor megérkeztem az Old Traffordra, csak egy tehetség voltam a sok közül. Ő tanított meg engem a jó dolgokra, és lehetőséget adott, hogy a világ egyik legnagyszerűbb klubjában futballozzak. Különleges helyet foglal el az életemben, igazából ő a legfontosabb ember. Fantasztikus, amit elért, és még folytatja, óriási edző, rengeteget segített nekem."

Cristiano Ronaldo Manchesterben mindent megnyert, 2008-ban innét lett BL-győztes és aranylabdás.

Rovatok