Index Vakbarát Hírportál

Mourinho vagy Hiddink kéne az Anzsiba

2011. november 10., csütörtök 10:55

A szezonnak hatalmas tervekkel nekivágó, a rájátszásba utolsóként bekerülő Anzsi Mahacskalánál már több neves edző is felmerült, mióta Gadzsi Gadzsijev távozott. Mourinhóval is próbálkoztak, Dzsudzsák azt mondja, ne lepődjünk meg semmin, az elnökük mindent el tud intézni.

Mourinhóért állítólag évi 25 milliót sem sajnált volna Szulejman Kerimov, a dagesztáni klub tulajdonosa. A portugál hiába lett volna ezzel a világ legjobban kereső trénere, visszautasította az ajánlatot, mert most a Real Madriddal akar Bajnokok Ligáját nyerni.

"A PSV-nél mindenki Guus Hiddinkről beszélt, és ismerek embereket Oroszországból, vagy Törökországból, ott is közkedvelt figura. Van benne valami speciális, mint José Mourinhóban. Közülük lenne jó valaki edzőnek, hisz amellett, hogy remek szakemberek, tudják, hogyan kell felépülnie egy nagy klubnak." - kezdte Dzsudzsák a Voetbal Internationalnek.

"Ha az elnökünk igazán akar valakit, megszerzi, ne lepődjön meg senki. Persze azt sem merné bárki is állítani, hogy Mourinho most eljönne hozzánk, de hogy a jövőben mi lesz, ki tudja? Az biztos, hogy most a Real Madriddal akar BL-t nyerni, akárcsak Cristiano Ronaldo."

Justin Sanders, a PSV igazgatója nemrég az Anzsihoz hasonló klubokat kritizálta, Dzsudzsák erre is reagált. "Még hivatalosan el sem adott a PSV az Anzsinak, amikor Eindhovenben már elkezdték költeni az értem kapott pénzt, úgyhogy azt hiszem, ott is örültek annak a pénznek, amit a tulajdonosunk utalt."

A szélső nemrég tért vissza, augusztus végén kulccsonttörést szenvedett, két hónapot hagyott ki.

Rovatok