Index Vakbarát Hírportál

Ibra most futballban is alázhatja Guardiolát

2011. november 23., szerda 15:50

A szerda meccse még akkor is a Milan-Barcelona, ha a két csapat már biztosan továbbjutott a BL-ben. Ha Ibrahimovicék nyernek, egy ponttal megelőzhetik Messiéket. Nem mindegy, ki megy tovább elsőként.

Szeptemberben 2-2-t játszottak egymással, a Milan akkor végig védekezett, két helyzetét belőtte, az első és az utolsó percben volt eredményes a Barca-Milanon a BL-ben. Szerdán visszavágó Milanóban, a tét a csoportelsőség: a jobb az első kiesésés körben csoportmásodikkal találkozik.

Az alapemberek közül Iniesta sérülés, Dani Alves eltiltás miatt nem játszhat a Barcelonában, de Adriano és Afellay is sérült. A milanos Cassano szívműtétje miatt hiányzik majd, Gattuso és Mexes sincs, előbbi már legalább edz.

A Barcáról és Guardioláról könyvében botrányosan nyilatkozó Ibrahimovic távozása óta most fog először játszani excsapatával, szeptemberben sérülés miatt nem lehetett ott. "Nincsen semmiféle problémám Ibrahimoviccsal. Ha találkozunk, spontán módon üdvözöljük majd egymást. Nagyon sokat segített a csapatnak a 99 ponttal megszerzett bajnoki cím elérésében" - mondta ezzel kapcsolatban Pep Guardiola.

A Barcelona játékosaira nyilván hatással lesz másodedzőjük, Tito Vilanova betegsége is. Pontosan nem tudni, mi baja, a Marca szerint daganata van, az biztos, hogy kedden megműtötték.

A meccs 20.45-kor kezdődik, a Digisport közvetíti, az Index online közvetíti.

Rovatok