Index Vakbarát Hírportál

Megyeri: Nem könnyű, de megyünk tovább

2011. december 7., szerda 12:08

Az Olimpiakosz hiába verte meg hazai pályán 3-1-re az Arsenalt, mivel a Borussia Dortmund 2-0-s vezetésről is képes volt kikapni otthon a Marseille-től, így a görög csapat nem jutott a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába.

Mint ahogy csapatán, a harmadik BL-meccsén védő Megyeri Balázson sem múlt semmi, pont ezért csalódás neki a kiesés. Az Olimpiakosz csoportharmadikként az Európa Ligában mehet tovább, ahol természetesen minél tovább szeretnének jutni.

"Hát nem volt könnyű feldolgozni, mégiscsak az Arsenalt vertük meg. A lefújás után tudtuk meg, hogy kiestünk, az eredményjelzőre az összes meccs eredményét kiírták" - mondta a 21 éves kapus.

"Természetesen örülünk az Európa Ligának, de egyelőre még a keddi meccs hatása alatt vagyunk. Nincs mit tenni, vasárnap bajnokink van. Bajnokok akarunk lenni, úgyhogy ott is menni kell előre."

A tartalékosan játszó Arsenal nem sok feladatot adott neki, de amikor kellett, a kapus ott volt. A nyolcadik percben Arsavin közeli lövését védte, a 74.-ben pedig Rosicky labdájába kapott bele, Benajun góljáról nem tehetett. Saját játékát nem értékeli, a kapusedzőjével pedig még nem beszéltek a meccsről.

Rovatok