Index Vakbarát Hírportál

Nem haragban váltam el az Anzsitól

2012. január 12., csütörtök 23:51

Csütörtökön aláírta négyéves szerződését Dzsudzsák Balázs a Dinamo Moszkvával. A patinás klub az orosz bajnokság harmadik helyén áll egy ponttal lemaradva a CSZKA mögött. Dzsudzsák elmondta, a nemzetközi kupában szeretne játszani, ezért is volt hasznos számára a váltás.

„A Dinamo vezetői ma elárulták, a napokban rendeztek egy kisebb közvélemény-kutatást a játékosoknál, megkérdezték tőlük, mit szólnak a szerződtetésemhez. A visszajelzések pozitívak voltak, úgy tudom, mindannyian örömmel fogadták a hírt, és úgy fogalmaztak: nagy szükség van rám a csapatnál” – idézte az mlsz.hu a 41-szeres válogatott játékost.

„Az életem nem sokat változik a klubcsere után, ugyanott fogok lakni, ahol eddig, mindent biztosítanak számomra, amit korábban az Anzsi biztosított. Ezek után sem lesz gondom semmire, kizárólag a focival kell foglalkoznom.”

A tavaszi szezont az Anzsi ellen kezdi a Dinamo, március harmadikán.

„Már többen kérdezték, milyen érzés lesz volt csapatom ellen debütálni. Bizonyítanom nem kell az Anzsinak, nem haragban váltunk el, szó sincs arról, hogy bármiért is revánsot kellene vennem. Barátokkal fogok találkozni a pályán, büszke vagyok, hogy az Anzsi tavaly szerződtetett, és ha csak néhány hónapig is, de a klub játékosa lehettem. Mostantól azonban minden erőmmel arra koncentrálok, hogy megmutassam: új csapatomnak érdemes volt bíznia bennem, szeretném, ha gyorsan bebizonyosodna, hogy jól járt velem a Dinamo.”

A 22-es mezt azonban nem tarthatja meg, mert az a német Kevin Kuranyié, ezért egy másikat kell választania.

Rovatok