Index Vakbarát Hírportál

Ferguson: Jó büntetés volt ez Rooneynak

2012. január 15., vasárnap 18:40

Sir Alex Ferguson Scholest istenítette a Bolton elleni bajnoki után, Rooneyt viszont finoman szólva sem dícsérte meg a kihagyott - illetve inkább Bogdán Ádám által kivédett - büntető után.

Rooney hat 11-est lőtt eddig a szezonban, ez volt a harmadik, amit kihagyott. "Voltak jó pillanatai, de tud jobbat is. Szerintem kicsit fel is húzta az, hogy hibázott. Jó büntetés volt ez neki" - mondta a manchesteriek edzője a csatár szombati teljesítményéről.

A tréner a múlt héten visszatérő Paul Scholestól viszont el volt ájulva. "Az ő dolga, hogy irányítson a középpálya közepéről, amit el is végzett. Ösztönösen tudja, mit kell tennie, mindig is benne volt a képesség, hogy megérezze, mikor szerezhet gólt. Talán azt mondta magában, mindjárt félidő van, megkockáztatom, és sikerült is betalálnia. Ez a gól még nagyon sokat számíthat a szezonban."

Rooneynak eddig nem alakul túl jól a 2012-es év, a Blackburn elleni meccsről azért tiltották el, mert megszegte a klub szabályait: december 26-án bulizni ment társaival.

Rovatok