Index Vakbarát Hírportál

Rooney: Pepe, mekkora idióta!

2012. január 19., csütörtök 11:53

A szerda esti, barcelonai győzelemmel végződő Clásico után még a Manchester United csatárának is volt hozzáfűznivalója ahhoz a szabálytalansághoz, amit a madridos Pepe követett el Messivel szemben. Mourinho szerint játékosa kiválóan játszott, ha csinált is valamit, ő azt nem látta, de ha szándékos volt, az kifogásolható.

"Pepe. Mekkora idióta. Néha nagyon felhúznak egyesek" - írta Rooney saját Twitterén. Pepe a Barcelona egyenlítő góljában alaposan benne volt, Puyolról maradt le, csak ezután jött a kézretaposós jelenet. Rooney egy következő bejegyzésében viszont valószínűleg a második, egyben győzelmet érő Barcelona gólra reagált: "Haha. Ez a gól igazságot szolgáltatott."

Mourinho, a Real Madrid edzője nem látott semmit, Pepe remekül játszott. "Ha csinált is valamit, én nem láttam. Meg kell néznem." Azt is elmondta, mivel nem tudja, mi történt, egyelőre nem tervez intézkedni az esettel kapcsolatban, de ha tényleg szándékos volt, az nyilván kifogásolható. A realos Ricardo Carvalho is megvédte csapattársát: "Pepe nem bántana senkit, mindig tisztán játszik, csak a labdára figyel."

Pepének már a Barcelonával is többször meggyűlt a baja, de más csapatok ellen is kíméletlen: 2009-ben tízmeccses eltiltást kapott, mert a földön fekvő ellenfelét rugdosta.

A Real Madrid és a Barcelona a spanyol Király-kupa negyeddöntőjében kerültek össze, Ronaldo korán vezetést szerzett, de Puyol és Abidal révén a második félidőben fordított a Barcelona, így előnyből várják a jövő szerdai, barcelonai visszavágót.

Rovatok