Index Vakbarát Hírportál

Drogba készíti ki Torrest a Chelsea-nél?

2012. január 19., csütörtök 07:59

Excsatára, Fernando Torres problémájának kérdésére próbált válaszolni Carlo Ancelotti, amikor PSG-s terveiről kérdezte a La Gazzetta dello Sport.

Ancelotti egy éve a Chelsea edzőjeként megkapta Torrest, aki aztán fél szezon alatt egy gólt rúgott. Az olaszt kirúgták, a helyére ültetett André Villas-Boasnak két hónappal hosszabb idő alatt két Premier League-gólt sikerült kisajtolnia a spanyolból. Miért? Ancelotti állítja, Drogba miatt: "Ha Torrest választod, el kell adnod Drogbát. Ezt elhibáztam. Drogba olyan, mint Inzaghi, felfalja azt, akivel versenyeznie kell a helyért. Nem rosszindulatból, pusztán mert ilyen a személyisége".

Drogba kevesebbet játszik, de több gólt lő, és ami még fontosabb, jól futballozik akkor is, ha nem talál be. Nem is véletlen, hogy az 50 millió fontos Torrest most Ancelottinak ajánlgatják a PSG-hez.

"Százával jönnek a hívások az ügynököktől, mióta leszerződtem a PSG-hez. Hihetetlen neveket ajánlottak már nekem, olyanokat is, akik nem rég kötöttek elképesztő szerződéseket máshol. Neveket akarnak? Rendben, elmondom: Tevez, Torres, Berbatov, Pavljucsenko, Cavani, Llorente. Mind ide akar jönni, mert ez Párizs, van pénz és egy jóhírű edző" - árulta el Ancelotti.

A Paris Saint Germaine-t a nyáron arab befektető vette meg, azóta dől a pénz a klubba. Négymillió euró bánatpénzzel felállították a trénert, mert bár a csapat féltávnál három ponttal vezette a bajnokságot, Antoine Kombouare nem volt ismert, pláne nem híres.

A nyáron 40 millió eurót adtak Javier Pastoréért, most januárban Pato, Tevez és Kaká a kiszemelt. A milanos brazilról annak ellenére nem mondtak még le, hogy a múlt héten már nemet mondott nekik. Többen érkezni fognak január végéig, ha nem ők, akkor mások.

Rovatok