Index Vakbarát Hírportál

Torres: Képtelen vagyok gólt lőni

2012. február 18., szombat 14:02

A spanyol támadó egy éve brit rekordösszegért, 50 millió fontért érkezett a Liverpooltól a Chelsea-be, azóta mindössze öt gólt lőtt.

Legutóbb szeptember 24-én talált be, egy év alatt sem sikerült megtalálnia korábbi remek formáját. "Őszintén szólva egy éve azt gondoltam, jobban fognak állni a dolgaim, mint ahogy most állnak. Ez egy nagyon nehéz helyzet, mert amúgy semmi problémám nincs, mindenkivel jó a viszonyom a klubnál. A pályán viszont nem csak nekem, de a csapatnak sem jönnek az eredmények. Fejlődnöm kell. A Liverpoolban akkor is tudtam gólt lőni, ha nem játszottam jól, vagy a labdába is alig értem. Nagyon fura érzés ez, mert fizikálisan sosem éreztem még magam ilyen fittnek. Egyszerűen nem kerülök helyzetbe, ha meg igen, elrontom őket" - nyilatkozta az ESPN-nek.

"A jelenem és a jövőm is ennél a klubnál van, sok a teendőm. Ugyanúgy meg akarok csinálni mindent itt is, mint azt korábbi klubjaimnál tettem.

Torres egy éve még a világ egyik legjobb csatárának számított, az Atletico Madridban 91, a Liverpoolban 81 gólt szerzett.

Rovatok