Index Vakbarát Hírportál

Magyarok acélozták a CSZKA focistáit a Madrid ellen

2012. február 21., kedd 12:24 | aznap frissítve

A spanyol bajnokság vezetője idén még nem veszített pontot a BL-ben, de Moszkvában a nyolcaddöntőben a CSZKA Moszkvával −6 fokos hidegben találkozik. A két csapat eddig még nem találkozott egymással, José Morinhóval azonban nincsenek kellemes emlékei a CSZKA-nak. 2010-ben az általa irányított Inter ejtette ki őket a negyeddöntőben.

Az orosz bajnokság téli szünete miatt a moszkvai csapat barátságos mérkőzésekkel készült a nyolcaddöntőre, köztük egy Videoton elleni 1-0-ás győzelemmel. A hazaiak legfőbb reménye a gólszerzésre az Afrika-kupáról hazatért Seydou Doumbia, aki az idei sorozatban már 5 gólt szerzett. A spanyol csapat jó formában érkezik az orosz télbe, a Barca elleni döntetlen óta 4 meccset nyertek Ronaldóék, ráadásul a legutóbbi 30 tétmeccsükön mindig eredményesek voltak, 27-et meg is nyertek.

A mérkőzéseket kövesse az Indexen online!

Az este másik párharcán a Napoli játszik a Chelsea-vel. A Manchester City után egy másik angol csapatot, a Chelseat is kiejthetik a nápolyiak a BL-ből. Jó formáról nem beszélhetünk egyik fél esetében sem, a Chelsea ötödik, a Napoli pedig csak hatodik hazája bajnokságában. A londoni csapatnál André Villas-Boas pozíciója egyre bizonytalanabbá válik, valószínűleg a BL maradt az egyetlen esélye, hogy sikereket érjen el idén. A nápolyi csapat hazai pályán utoljára 1994-ben kapott ki nemzetközi kupasorozatban.

Keddi meccsek

CSZKA Moszkva – Real Madrid 18:00
Napoli – Chelsea 20:45

Rovatok