Index Vakbarát Hírportál

Szándékos sárgával vádolják Juhászt

2012. február 21., kedd 14:08

Az Anderlecht magyar válogatott védője csak azért vette le hétvégi gólöröme után a mezét, hogy túlzott gólörömért sárgát kapjon, így még a rájátszás előtt le tudja tölteni eltiltását, írják a belga lapok. Tavaly éppen a rájátszásra gyűlt össze neki az eltiltást érő tíz sárga. A helyi sajtó szerint ezt szeretné most elkerülni.

Juhász a 66. percben fejjel talált be a Westerlo elleni bajnokin, azonnal lekapta mezét, amiért automatikusan járt a sárga lap. "Azért vettem le a mezemet, mert annyira örültem. Egy kisebb térdsérülés miatt az sem volt biztos, hogy játszhatok, fél órával a meccs előtt kaptam zöld utat. Nem tudtam megállni, hogy ne legyen valami speciális ünneplés. A játékvezető nevetve mondta, hogy direkt idéztem elő a sárga lapot, de ez nem igaz. Az edzőnk is dühös volt" - reagált a vádakra a védő.

"Nem azért játszunk, hogy sárga lapokat kapjunk. Korábban már számtalanszor sújtottak minket eltiltások, például Juhász esetében is. Ha 25 lapot kap azért, mert hibázik, elfogadom, de sajnos a figyelmeztetések többségét más dolgokért gyűjti be. Mondtam is neki, hogy kevesebbet kellene összeszednie, remélhetőleg ez nem üt vissza a rájátszásban" - mondta az esetről Ariel Jacobs, az Anderlecht edzője.

Az alapszakaszból négy meccs van még hátra, Juhásznak ez volt a kilencedik sárgája. A találkozót 3-1-re nyerték, ezzel továbbra is listavezetők.

Rovatok