Index Vakbarát Hírportál

Az elnök kérdezte Kutasitól: benne vagy?

2012. március 5., hétfő 10:41

A REAC elnöke, Forgács József valamint a klub edzője, Mátyus János is az MTV reggeli műsorának vendége volt. Egybehangzóan állították, hogy a múlt csütörtökön öngyilkosságot elkövető Kutasi Róbert klubigazgató az elmúlt két hétben változott meg, de nem akart beszélni róla, mi történt vele, miért nem annyira jókedvű, miért komorult el.

„Baj van, benne vagy?” – kérdezte tőle Forgács a bundabotrányra utalva, Kutasi nem felelt neki, majd elbeszéltek a téma mellett.

„Felfoghatatlan, mi zajlott benne, megmagyarázhatatlan. Apai jó barátjaként bármilyen segítséget megadtam volna neki” – állította Forgács, aki hozzátette, látta Kutasi szenvedését is.

„A magyar igazságszolgáltatás nem olyan, ha kedvünk van, akkor előállítgatunk, de nem érzem, hogy ennek az egész fogadási csalásnak itt lenne a magja, Rákospalotán” – mondta az elnök.

„Nem a bundázásért dobta el az életet magától” – jelentette ki aztán. Egy teljesen nem érthető részben arról beszél, hogy Kutasi lelkiismeretes ember lévén nem tudta volna elviselni, ha őt meghurcolják, ha utána nem is állapítanának meg nála semmit.

Kutasi azt is mondta reggeli beszélgetéseiknél, milyen jó, hogy nincsenek benne a botrányban, mennyire rendesek ezek a gyerekek, ezért is gyanítható, mennyire megviselte a nyolc előállított REAC-játékos, és a nyolc gyanús meccs.

Az elnök azt is elárulta, hogy az egyik megvádolt játékos alkalmazottja a cégénél, az egyik legkiválóbb mérnök. Nem nevesítette, kire gondol.

A Blikk arról is ír, hogy Kutasi esetleg hatoldalas búcsúlevelet hagyott hátra, de ezt senki sem erősítette meg.

Rovatok