Index Vakbarát Hírportál

Puskás simán veri C. Ronaldót

2012. március 7., szerda 16:14

Az idén 110 éves Real Madrid a marca.com olvasóinak segítségével összeállította a klub álomcsapatát. A legjobb tizenegybe Puskás Ferencet is beválaszották, a negyedik legtöbb szavazatot kapta.

A Marcán összesen 157 265-en szavaztak, Puskás 135 270 voksot kapott, ezzela negyedik lett a 34 játékos közül. Puskást a középpályások között jelölték, mivel az ő korában játszott ötcsatáros rendszer megszűnt, az összekötőket így a szavazáson hátrébb hozták egy sorral. A középpályások között csak Zidane került elé, rá szavaztak a legtöbben, 152 416-an.

Az álomcsapatba zömmel a jelen illetve a közelmúlt játékosait szavazták be, ezért is meglepő, hogy Puskás ilyen sok szavazatot kapott. Cristiano Ronaldóénál 50 ezer, Raúlénál 33 ezerrel többen kattintottak a nevére.

Legutóbb Puskás válogatottbeli csapattársa, Czibor Zoltán szerepelt jól egy Marca összeállításban, a Barcelonában és az Espanyolban is futballozó magyart a legjobb tizenegy tizenegyes mezszámúak közé választották.

Minden idők legjobb Real Madridja a Marca-olvasók szerint

Iker Casillas - Sergio Ramos, Hierro, Roberto Carlos - Michel, Zidane, Redondo, Puskás - Cristiano Ronaldo, Di Stéfano, Raúl

Rovatok