Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák: Nem felejtettem el gólpasszt adni

2012. március 9., péntek 16:12

A magyar szélső gólpasszal mutatkozott be a CSZKA elleni 1-1-es bajnokin, ami ráadásul egyenlítést és pontot ért új klubjának, a Dinamónak.

"Már éppen a dugóban ülök, a mérkőzés után nem kellett felszállni a buszra, mindenki mehetett a saját útjára. A lefújás után sokan veregették a vállamat. Az edzőnk azt kérte tőlem, hogy minél több beadás érkezzen az oldalamról, örülök neki, hogy egy gólpasszal végül is hozzá tudtam járulni a döntetlenhez" - nyilatkozta a találkozó után a Nemzeti Sportnak.

"A játékommal ettől függetlenül nem vagyok maradéktalanul kibékülve, még akkor sem, ha a második félidőben helyenként már egész elfogadható volt. Az viszont mindenképpen örömteli, hogy nem kaptunk ki, az Anzsitól elszenvedett hétfői vereség után ez nagyon fontos volt. Összességében elégedett vagyok, bizonyítottam, hogy nem felejtettem el gólpasszt adni. Most aztán következik a Zenit elleni bajnoki, remélem, még jobban megy majd a játék."

Dzsudzsák végigjátszotta a meccset, a 75. percben balról ívelt be, a középen érkező Szemsov tizenkét méterről fejelt a hálóba.

Rovatok