Index Vakbarát Hírportál

E. Károly beismerő vallomást tett

2012. március 10., szombat 11:19

A múlt héten fogadási csalás miatt előzetes letartóztatásba helyezett hat volt, illetve jelenlegi REAC-futballista közül egy beismerő vallomást tett, így szabadlábon védekezhet. A Blikk szerint ő nem más, mint E. Károly, volt válogatott futballista.

"Információink alapján a válogatottban is megforduló E. Károly került ki a rácsok mögül. Az ő védőügyvédje, Dányi Szilárd ügyfele kérésére nem nyilatkozhatott, míg a játékos nem vette fel mobiltelefonját. Mi történhetett, hogy a legutóbb Monoron edzősködő E. Károly más elbírálást kapott, mint társai?" - írja a lap.

A Központi Nyomozó Főügyészségtől Fazekas Géza szóvivő megerősítette, hogy a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezett hatosból az egyik gyanúsított beismerő vallomást tett, ami után szabadlábon védekezhet, de nevet nem említett.

K. Balázst, K. Vincét, K. Andrást, Cs. Gergőt, V. Zoltánt és E. Károlyt a múlt héten állították elő a rendőrök, és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket. Mivel a fellebbezésüklet elutasították, a hatból öten továbbra is előzetesben maradnak.

Rovatok