Index Vakbarát Hírportál

Rooney csuklót tört, mezt küld érte

2012. március 23., péntek 10:23

Wayne Rooney véleltelenül eltörte egy kilencéves Manchester United-szurkoló csuklóját. A csatár egy dedikált mezzel kért bocsánatot a fiútól.

Jamie Thomas vasárnap a Wolves stadionjába ment ki a bajnokira. A csapatok még melegítettek, amikor a gyakorló Rooney a kapu helyett a tribün felé lőtt. A fiú próbálta megállítani a labdát, de olyan erős volt a lövés, hogy eltörte a kezét.

A Manchester által 5-0-ra nyert meccs nagy részét nem is láthatta, miután a helyszínen ellátták az elsősegélynyújtók, kórházba vitték, begipszelték a kezét.

Rooney akkor nem tudta, mit okozott, utólag Twitterén kért elnézést és megígérte küld egy aláírt mezt a fiúnak „Ha én törtem el a gyerek kezét a bemelegítéskor, bocsánat. Ha a szülei kapcsolatba lépnek a klubbal, örömel küldök egy dedikált mezt”- írta.

Andy Thomas elmondta, fia először volt Manchester United-meccsen, de mivel máshová nem tudtak jegyet szerezni, a Wolves részére fenttartott helyekre ültek. Itt nyúlt bele a gyerek az eltévedt lövésbe. Az apa szerint Rooney nem volt tudatában, hogy mit tett, különben odament volna hozzájuk elnézést kérni.

Rovatok