Index Vakbarát Hírportál

Hiányzik a MU és a vaníliás-almás pite

2012. április 25., szerda 17:01

Három éve a Real Madrid futballistája Cristiano Ronaldo, ez idő alatt lejátszott 139 meccset, szerzett 140 gólt, vagyis nem bánhatja, hogy elhagyta a Manchester Unitedet. Heteken belül először lesz bajnok a spanyolokkal, szerdán BL-döntőbe juthat, de nem felejti az angliai időket, ahol futballista lett belőle.

„Máig beszélek Sir Alexszel és természetesen hiányzik Manchester. Főleg az almás pite vaníliaszósszal, amit edzés után kaptunk, fenomenális volt" - viccelt a brit Zoo magazinnak adott interjújában.

A portugál 2003-ban 18 évesen került a Unitedhez, ahol hat szezont játszott, angol bajnok, kupagyőztes, BL-nyertes és aranylabdás lett.

„Mintha a családomat hagytam volna ott. Hat évet töltöttem azokkal a srácokkal, és még mindig jóban vagyok velük, mint ahogy Fergusonnal is. Rióval, Nanival, Andersonnal, Evrával gyakrabban is beszélünk, tényleg mintha a családom lennének, hiányoznak."

Ferguson meg különösen, annak idején, 2009-es átigazolása után visszautazott Manchesterbe, hogy külön is elbúcsúzzon a menedzsertől.

„A jó kedvét és a pozitív hozzáállását hiányolom leginkább. Mindig energiát sugárzott a játékosoknak és a csapatnak" - mondta C. Ronaldo, aki távozása óta még nem játszott exklubjával, aminek szurkolói azóta is skandálják a nevét a meccsek alatt.

Rovatok