Index Vakbarát Hírportál

Megyerit 800 ezer fontért vinné az Everton

2012. május 14., hétfő 12:30

Az angol első osztályú Everton 800 ezer fontot adna a görög bajnok Olimpiakosz magyar kapusáért, értesült a Daily Mail. A hírt Hrutka János, Megyeri menedzsere is megerősítette a Nemzeti Sportnak.

David Moyes, az Everton menedzsere Megyeri leigazolásával akar versenyt teremteni kapusposzton, Tim Howardnak ugyanis nincs vetélytársa. A hírek szerint a klub megfigyelői már régóta rajta tartják a szemüket az Olimpiakosz 22 éves kapusán, aki idén megbízható teljesítményt nyújtott, az év csapatába is beválasztották.

Az Everton 800 ezer fontot sem sajnálna, ennyiért kivásárolhatná a kapust még élő, 2013-ig szóló szerződéséből.

„Angliából eddig úgy nyolc csapatnál került szóba valamilyen szinten Megyeri neve, ezek közül kettő tűnik igazán komolynak, és bár nem szeretek csapatnevekről beszélni, annyit elmondhatok, valóban köztük van az Everton. Úgy gondolom, hogy tényleg komolyak lehetnek a csapat szándékai, ha ezzel a témával már az angol sajtó is foglalkozik. Ugyanakkor, ahogy már korábban is elmondtam, továbbra is több klub érdeklődik, Anglia mellett például Németországból is, ami nem csoda, mert képességei alapján a világ bármelyik csapatában megállná a helyét. Azonban az Olimpiakosz továbbra is elsőbbséget élvez, napi kapcsolatban vagyok a görög vezetőkkel, folyamatosan egyeztetünk Balázs 2013-ban lejáró szerződésének meghosszabbításáról, konkrét tárgyalásokat jelenleg nem is folytatok más klubbal" - mondta a Nemzeti Sportnak Hrutka.

A játékosügynök cáfolta azt a hírt, mely szerint a görögök 100 ezer eurós fizetésemelést ajánlottak Megyerinek, amit a kapus elutasított.

Rovatok