Index Vakbarát Hírportál

Drogbát és Cavanit akarja a Juventus

2012. május 24., csütörtök 15:30

A Napoli sztárja mellett a Chelsea-t elhagyó BL-győztes elefántcsontparti csatárral erősítené támadósorát az olasz bajnok.

A Juventus a nyáron komoly erőket mozgósíthat, hogy Torinóba csábítsa a Napoli uruguayi sztárját, Edinson Cavanit, a támadót egy 30 milliós üzlet keretében vinné az olasz bajnok. Cavaninak 2016-ig érvényes szerződése van a nápolyiakkal, de kérdéses, hogy sikerül-e marasztalni, miután a csapat lemaradt a Bajnokok Ligája-indulást érő helyezésről.

A bajnokságban huszonhárom találattal a góllövőlista harmadik helyén végző focistáért cserébe állítólag több játékost is adna a Juve a Napolinak, míg Cavani öt év alatt hatmillió eurót kereshetne.

Az uruguayi válogatott mellett egy másik nagy névvel is erősödhet a torinói csapat, a The Sun szerint ugyanis szerződést akarnak ajánlani a BL-győztes Didier Drogbának, aki a múlt héten jelentette be, elhagyja a Chelsea-t. Drogba másik angol klubnál nem akar játszani, de a napokban adott nyilatkozata szerint még nem hozott döntést. Korábban a kínai Shanghai Shenhuával hozták hírbe a csatárt.

Rovatok