Index Vakbarát Hírportál

Még most sem hiszem el, a világ egyik legjobb kapusának lőttem győztes gólt

2012. június 2., szombat 10:58

A magyar válogatott 2-1-re győzött pénteken este Prágában, a győztes gólt az újonc Videoton-csatár, a 21 éves Gyurcsó Ádám lőtte a 88. percben.

„A 65. percben léptem pályára. Nagyon boldog vagyok, hogy a meccs végén - életem első válogatott mérkőzésén - győztes gólt tudtam szerezni. Kell még néhány óra, hogy mindezt feltudjam dolgozni. Úgy érzem, végig jól játszottunk egy olyan csapat otthonában, akik pár nap múlva már az Eb-n fognak szerepelni"- nyilatkozta Gyurcsó a Videoton honlapjának.

„Nagyszerű labdát kaptam a gólom előtt Dzsudzsáktól. A csütörtöki edzésen volt egy hasonló szituáció, akkor kapásból ellőttem a labdát, amit Bogdán kivédett. Most úgy éreztem, nem kell kapásból kapura lőnöm, hanem arra kell törekednem, hogy sikerüljön jól átvennem. Szerencsére minden tökéletes volt, álmodni sem mertem ennél szebb bemutatkozásról a nemzeti csapatban. A gól után nem is tudatosult bennem, hogy kinek a kapuját sikerült bevennem, csak amikor a játékvezető lefújta a meccset, és gratuláltunk egymásnak, akkor jutott eszembe, hogy egy Bajnokok Ligája-győztes kapusnak, a világ egyik legjobbjának lőttem gólt."

„Csak ismételni tudom magam, nagyon boldog vagyok, de még kell néhány óra, hogy feldolgozzam mindazt, ami történt velem."

Rovatok