Index Vakbarát Hírportál

Cannavaro aggódhat a bundabotrány miatt

2012. június 26., kedd 10:47

Képbe kerültek a nápolyiak a fogadási családban. A juventusos Quagliarellát is ki fogják hallgatni.

Walter Mazzari, a Napoli edzője, a világbajnok Fabio Cannavaro öccse és a Juventust erősítő Fabio Quagliarella is képbe került a bundabotrányban – írja a Football Italia.

A hétfő este közzétett listán szereplő személyeket az Európa-bajnokság után, július 2. és 9. között fogják meghallgatni, de az olasz lapok már most arról spekulálnak, hogy a Napoli is pontlevonásos büntetést kaphat a következő szezonra. Mazzari mellett ugyanis a klub alkalmazásában álló Gianluca Gravát és Paolo Cannavarót is gyanúba keverték.

A listán szerepel még a jelenleg Juventust erősítő kilencszeres válogatott, Fabio Quagliarella is, aki 2010 óta a torinóiaké. Az olasz szövetség korábban már két első osztályú klubot is pontlevonással sújtott a bundabotrány miatt, az újonc Pescara -4, az Atalanta -2 ponttal indul a következő szezonban.

A frissen képbe kerültek listája: Claudio Furlan (Portogruaro), Luca Ariatti (Pescara), Dario Passoni (Folzano), Marco Zamboni (Spal), Gianfranco Parlato, Federico Cossato, Michele Cossato, Silvio Giusti, Matteo Gianello (Villafranca Veronese), Walter Mazzarri (Napoli), Gianluca Grava (Napoli), Paolo Cannavaro (Napoli), Giuseppe Mascara (Novara), Giuseppe Santorum, Fabio Quagliarella (Juventus)

Rovatok