Index Vakbarát Hírportál

Nincs Zlatan, a szurkolók temették a Milant

2012. július 24., kedd 12:14

A klub visszafizeti a bérletét annak, aki elégedetlen a csapat kiárusítása miatt. Közben jelképesen eltemették a csapatot.

Az AC Milan vezetősége honlapján hivatalosan is megerősítette, vissza fogja fizetni a bérletek árát azoknak a drukkereknek, akik elégedetlenek a klub üzletpolitikája miatt. Ezzel igyekeznek csillapítani a kedélyeket. A szurkolóknál azután telt be végleg a pohár, hogy Ibrahimovic és Thiago Silva eladását is bejelentették, ráadásul a szezon során egy csapatra való játékos távozott.

Néhányan pert indítottak a klub ellen, amiért a vezetőség korábban azt a benyomást keltve hirdette a 2012/13-as szezont, hogy a PSG-nek eladott két sztár is a csapat tagja lesz a jövőben.

Vasárnap délután szurkolók egy csoportja a Milan székháza előtt jelképesen el is temette a csapatot, virágokat helyeztek el és gyertákat gyújtottak, így tüntetve a vezetőség ellen.

A Milan veszteséglistája tekintélyes, többek között Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso, Mark Van Bommel és Filippo Inzaghi is elhagyta a csapatot.

Filkor a keretben

Filkor Attila is bekerült a Schalke 04 ellen délután felkészülési mérkőzést játszó Milan utazó keretébe, a meccs 17 órakor kezdődik Gelsenkirchenben. A 24 éves, hétszeres válogatott futballista a legutóbbi idényt a Livornóban töltötte kölcsönjátékosként.

Rovatok