Index Vakbarát Hírportál

Bundaügy: Nyilasit tanúként hallgatták ki

2012. július 27., péntek 08:04

Tovább zajlik az eljárás a hazai focifogadási csalások kapcsán, Nyilasi Tibort, a Ferencváros volt labdarúgóját is kihallgatták tanúként - írta a Blikk. A lapnak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette a kihallgatás tényét.

„Nyilasinak a hazai focifogadási botrány kapcsán tettünk fel kérdéseket, és ezekre készséggel válaszolt. Szeretném megjegyezni azt, hogy tanúként azok hallgathatóak ki, akiknek a bizonyítandó tényről tudomásuk lehet” - mondta a szóvivő.

„A bundaügy bizonyos vonatkozásairól kérdeztek, és igen udvariasak voltak velem. Annyit elmondhatok, nem az aktív edzői pályafutásom során játszott meccsek miatt hívtak be, és az utóbbi években történt, a közvélemény előtt is már ismert ügyek kapcsán tettek fel kérdéseket” - mondta a lapnak Nyilasi Tibor.

Arra a kérdésre, hogy csak a 2008. szeptemberi, U21-es Szerbia–Magyarország (8-0) találkozó volt-e a tanúkihallgatás témája, Nyilasi kitérő választ adott. Azt elismerte, hogy alapvetően a korosztályos mérkőzésekről faggatták a nyomozók.

Rovatok