Index Vakbarát Hírportál

Meccset nyert, de a szurkolói kihuhogták

2012. augusztus 21., kedd 10:54

A Levszki afrikai támadója egy hete győztes gólt rúgott, most huhogás és lökdösődő biztonságiak fogadták a győztes meccs után.

Hiába rúgott győztes gólt a Levszki Szófia színes bőrű csatára a bolgár bajnokság első fordulójában, a hétvégén rendezett mérkőzés után saját csapata szurkolói és a klub biztonsági emberei is megtalálták.

A Levszki 3-1-re verte a Botev Plovdivot vasárnap este a második fordulóban, a győztes meccs után a hazaiak játékosai a helyi B-középtől fogadták a gratulációkat, de amikor Basile de Carvalho megközelítette a tábort, többen hangos huhogásban törtek ki, az egyik biztonsági ember pedig megpróbálta elküldeni.

A guinea-bissau-i válogatott csatárnál a biztonsági ember miatt után telt be a pohár, megpróbálta kérdőre vonni, azonban ekkor többen is ott termettek a sárga mellényesek közül, az egyikük majdnem megütötte a játékost. Carvalhót végül a rendőrök menekítették ki, miközben a Levszki csapatkapitánya, Stanislav Angelov a biztonságiakkal került összetűzésbe, mert védeni próbálta színes bőrű csapattársát.

A bajnokságban eddig mindkét mérkőzését megnyerte a fővárosi klub, hat ponttal a második helyen állnak.

Rovatok