Index Vakbarát Hírportál

Ha nagyon akarnak, visszamegyek Angliába

2012. augusztus 21., kedd 10:43

José Mourinho ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szeretne visszatérni az angol bajnokságba. A Real Madridnál jól érzi magát, de bárhova is megy később, csak akkor vált, ha nagyon akarják majd őt

„Egy nap vissza szeretnék menni a Premier Ligába, ahogy korábban is mondtam. De szeretném leszögezni, hogy nagyon jól érzem magam a Real Madridnál" - idézi a portugált a Daily Mail, akit arról is megkérdeztek, hogy ismét a Chelsea-nél vállalna-e munkát. „Oda fogok menni, ahol igazán akarnak engem, ha elérkezik a megfelelő pillanat".

Mourinho szerint sikereinek egyik titka, hogy eddigi csapatainál nem csak edző, hanem szurkoló is volt egyben. „Ha egy klub leszerződtet, akkor úgy viselem annak a klubnak a színeit, mintha az lenne az első és egyben az utolsó csapatom. Csak olyan embereknek dolgozom, akik bíznak bennem. A tulajdonosoknak, a vezetőknek, de legfőképp a szurkolóknak. Ez az egyik erősségem, egynek érzem magamat köztük, aki olyan kiváltságos helyzetben van, hogy rengeteget tehet a klubért és a szurkolók boldogságáért" - nyilatkozta Mourinho, aki a múlt héten azt is nyilvánvalóvá tette, hogy ő nem különleges, hanem ő az egyetlen.

Rovatok