Index Vakbarát Hírportál

Balotellit hipnózisra küldené edzője

2012. szeptember 5., szerda 12:50

A Manchester City trénere szerint a fiatal olasz csatárnak minél hamarabb le kell szoknia a cigiről, ehhez pedig segítségre van szüksége.

Az angol bajnoki címvédőt irányító Roberto Mancini le akarja nevelni Mario Balotellit a dohányzásról. A Manchester City edzője úgy véli, a fiatal olasz csatár szemproblémájának sem tett jót a káros szenvedély.

A Daily Mail szerint a tréner azt kérte játékosától, hogy essen át hipnózison, vagy legalább kérjen segítséget egy szakembertől, hogy le tudjon szokni. Mancini azután elégelte meg Balotelli rossz szokását, hogy nemrég egy manchesteri nightclubból kijövet cigivel a kezében fotóztak le, de egy korábban megjelent felvételen is vízipipázott.

Balotelli a válogatott meccsek alatti szünetben lézeres szemműtéten esik át, ezért két hetig nem játszhat. Az olasz csapat Bulgária és Moldova elleni vb-selejtezőjét ki kell hagynia, de a Manchester City első BL-meccsén, a Real Madrid otthonában ellen sem léphet pályára.

A manchesteri klub a Bajnokok Ligájában a legkeményebb csoportba került, a Real Madrid mellett a Dortmund és az Ajax lesznek az ellenfelei.

Rovatok