Index Vakbarát Hírportál

A cigi és a bulik miatt tehetik ki Balotellit

2012. szeptember 21., péntek 11:51

A Manchester City edzőjénél betelt a pohár, az engedetlen olasz csatárt a keretbe sem nevezte a Real Madrid elleni BL-meccsen.

Balotelli meg sem próbált leszokni a dohányzásról, a hétvégi bajnoki után pedig bulizni ment. A Manchester Cityt edző Roberto Mancininek elege lett, a keddi Bajnokok Ligája meccsre, a Real Madrid ellen nem is nevezte a nyári Európa-bajnokság sztárját.

Az olasz tréner korábban azt javasolta a csatárnak, hogy kérjen segítséget vagy menjen hipnózisra, hogy le tudjon szokni a dohányzásról, miután a játékosról több olyan fotó is megjelent a bulvárlapokban, melyeken dohányzik. A Daily Mail információi szerint Balotelli nem akart szakemberhez fordulni, ezzel ismét magára haragította edzőjét. A pohár akkor telt be, amikor a Stoke City elleni 1-1 után a játékos reggelig bulizott a boxoló Amir Khannal, pedig a tréner korábban azt kérte tőle, pihenjen a mérkőzés után, hogy fitt lehessen a Real Madrid elleni BL-meccsre. Mancininek ezután lett elege.

Az olasz edzőnek bőven van opciója Balotelli pótlására. Dzeko és Tevez is jó formában van, Agüero hamarosan felépül sérüléséből, a nyáron pedig megszerezték a fiatal svéd Guidettit, aki tavaly a holland bajnokságban szórta a gólokat.

A nyári Európa-bajnokságon három gólt szerző olasz támadó már a szezon előtt is a lapok kedvenc témája volt. St. Tropez-ban és Ibizán szórta a pénzt, mialatt volt nője azt állította, hogy az ő gyerekét várja. Legutóbb új lelkitársa, a 18 éves modell Desirée Busetto kapcsán hallatott magáról.

Rovatok