Index Vakbarát Hírportál

Torghelle: Otthon kivered?

2012. szeptember 24., hétfő 09:40

A hétvégén a Videoton és a Győr játszotta az OTP Bank Liga rangadóját, amelyet a vendégek 1-0-ra megnyertek. Ahogy ebben a szezonban már többször, Paulo Sousa most is a játékvezetést kritizálta. A portugál szakember akkor borult ki a legjobban, amikor a Fábián Mihály a 93. percben előbb egy sárgát, majd egy piros lapot mutatott fel Torghelle Sándornak.

Az esetnél jól látszott, hogy a Videoton csatára egy felugrásnál könyökkel odacsapott ellenfelének, majd szóváltásba keveredett a bíróval. Az, hogy pontosan mi történt, a mérkőzés utáni jegyzőkönyvből derül ki, amelyet a focibiro.hu oldal szivárogtatott ki.

„A mérkőzés 93. percben a hazai 28. Torghelle Sándor egy felugrásnál felelőtlenül használta karját és eltalálta vele ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatása után a következőket mondta nekem: "Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!". Ez a megjegyzés után azonnal piros lapot mutattam fel neki és kiállítottam.

A kiállítás után a játékos hosszú másodpercekig nem volt hajlandó elhagyni a játékteret és közben a további megjegyzést tette nekem: "És most mit csinálsz, hazamész és kivered magadnak?" Később a játékos a játékteret elhagyta. A tartalék játékvezető, Farkas Ádám közölte velem, hogy a kiállított játékos miközben a játékteret elhagyta, a kijárónál a következőket mondta neki: "Menjetek a Váci utcán kézenfogva!” - írta a játékvezetői jelentésben Fábián Mihály

Rovatok