Index Vakbarát Hírportál

Szóba sem állnak Hulkékkal a Zenitnél

2012. szeptember 27., csütörtök 11:03

Szeptember elején 80 millió euróért szerezte meg a belga Axel Witselt és a brazil Hulkot az orosz Zenit Szentpétervár, a sztárigazolások miatt azonban kettészakadt a csapat.

A hét elején az orosz válogatott Igor Gyeniszovot a tartalékok közé száműzték. A játékos azért elégedetlenkedett, mert a két friss igazolás jóval többet tesz zsebre az orosz játékosoknál. A vezetőség Gyeniszov bocsánatkérésére vár.

A francia L'Equipe úgy tudja, a két kiemelkedő fizetéssel rendelkező külföldivel öltözőben már szóba sem állnak a többiek, a csapat gyakorlatilag kettészakadt, igaz Hulkék sem nagyon keresik a kapcsolatot az oroszokkal.

A klub természetesen igyekezett cáfolni a híreszteléseket. A Sport Expressnek a Zenit igazgatója, Makszim Mitrofanov azt mondta, semmilyen konfliktus nincs a játékosok között a pénz miatt, és az orosz Kerzsakov és Sirokov is nagyjából ugyanannyit visz haza, mint Hulk.

Hulk a RIA Novostinak elmondta, megkapja a megfelelő támogatást a csapattársaktól, és jól érzi magát a klubnál, az egyetlen dolog, ami problémát jelent, hogy egyelőre nem beszéli a nyelvet. Jelenleg az az elsődleges számára, hogy jó formába kerüljön és gólokat rúgjon.

A Zenitnek az utóbbi hetekben nem ment jól a játék. A bajnokságban elmúlt öt meccséből csak egyet tudott megnyerni a csapat, jelenleg az ötödik helyen állnak. A Bajnokok Ligájában első meccsükön a Malagától kaptak ki 3-0-ra idegenben. Hulk eddig a bajnokságban és a kupában rúgott egy-egy gólt.

Rovatok