Index Vakbarát Hírportál

Dani Alves kell a Paris SG-nek

2012. szeptember 30., vasárnap 15:08

Könnyen lehet, hogy a Paris SG milliárdos arab tulajdonosai jövőre már el tudják csábítani a Barcelona brazil védőjét, Dani Alvest. A hátvéd megerősítette, már a nyáron is komolyan érdeklődtek iránta.

„Valóban igaz volt, ami a médiában is több helyen megjelent, hogy ügynökömmel felvette a kapcsolatot a Paris SG – mondta Dani Alves. – Azért szakadtak meg a tárgyalások, mert túl sokba kerültem.”

A francia klub végül a holland Gregory van der Wielt szerződtette jobbhátvédnek. Az idén csak két meccsen játszó védő az Ajaxtól érkezett.

A 29 éves brazil arra kérdésre, hogy marad-e Barcelonában, vagy Párizsba költözik, csak annyit mondott: „Soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő.” A védőnek 2015 júniusában jár le a szerződése Barcelonában.

Nasszer el Kelaifi, a PSG elnöke nemcsak Dani Alvesről, hanem Carlos Tevezről is beszélt a Sky Sports riporterének. A katari milliárdos elmondta, nem azért nem jött a Manchester City csatára 2012 januárjában a francia fővárosba, mert nem akart, hanem azért, mert a klub nem fogadta el az argentin földtől elrugaszkodott bérköveteléseit. Tevez azóta kibékült Roberto Mancinivel, így már nem is akar eljönni a Premier League-ből.

Rovatok