Index Vakbarát Hírportál

Mancinit teljesen kiborították az újságírók

2012. november 6., kedd 11:12

A Manchester City olasz edzőjének, Roberto Mancinek elege van abból, hogy nem tisztelik őt eléggé, és folyton a távozásáról beszélnek. A Bajnokok Ligája sajtótájékoztatóján kiborult.

Az angol bajnoki címvédő trénere a múlt szezon végén a francia másodosztályú Monaco vezetőivel tárgyalt, de végül nem egyeztek meg. Mancini múlt pénteken elismerte a tárgyalások tényét, de lezártnak tekintette a történteket. A téma az Ajax elleni BL-meccs előtti sajtótájékoztatón is szóba került, az olasz ekkor robbant.

„Nem értem, miért kérdeznek erről folyamatosan, miért, mi ennek az oka? Itt maradok, mert ideköt a munkám. Három trófeát nyertünk az elmúlt két évben. Ötven éven át nem nyert ez a klub semmit. Jó lenne, ha időnként tisztelettel viselkednének az emberekkel. Nem értem, hogy miért kérdezik folyton ezt tőlem" - mondta dühösen Mancini, akinek reakciója a kérdést feltevő újságírót is visszavonulásra késztette, de az olasznak ez még nem volt elég, ismét kijelentette, hogy kizárólag a Manchester Cityre koncentrál, pedig minden évben lenne hova mennie. Hozzátette, a kemény munka, amit végeztek, kifizetődő lesz. „A három trófea miatt jó lenne, ha tisztelnének engem, a klubot és a játékosokat" - zárta kirohanását.

A Manchester City eddig egy pontot szerzett a Bajnokok Ligája legnehezebb, D csoportjában, kedd este az Ajax ellen javíthatnak. A bajnokságban ott vannak az élmezőnyben, két ponttal állnak az első helyezett Manchester United, és egy ponttal lemaradva a Chelsea mögött a harmadik helyen.

Rovatok