Index Vakbarát Hírportál

Balotelli mulatott a meccs előtt

2012. november 13., kedd 11:46

Továbbra sem tudja féken tartani a Manchester City Mario Balotellit. Az olasz csatár a vasárnapi bajnoki előtt hajnalig szórakozott, kirakták a keretből, de ő maradni szeretne.

Mario Balotelli vasárnap hajnal egykor érkezett egy manchesteri bárba. Csapata délután fél kettőtől bajnoki rangadót játszott a Tottenham ellen, igaz edzője, Roberto Mancini korábban közölte vele, nem nevezik a keretbe, és a csapat szállodájában sem akarják látni - írja a The Sun.

„Nagy kísérettel érkezett a helyre. Meglepett, hogy néhány órával a meccs előtt ő még szórakozik, függetlenül attól, hogy játszik-e, vagy sem" - mondta egy szemtanú a lapnak. Balotelli a vasárnap kora délutáni meccset végül a lelátóról nézte. A klub szabályai ellen nem vétett, de a Sun szerint a Citynél ismét berágtak rá, Mancini pedig már minden ajánlatot hajlandó megfontolni, amely a csatárra érkezik.

A klub januárban 45 millió fontért szeretné megszerezni az Atlético Madrid gólerős támadóját, Radamel Falcaót, az ő leigazolásával végképp nem lenne helye Balotellinek a Citynél.

Az olasz ügynöke tagadta, hogy a játékos váltásra készülne. „Mario nem akar Olaszországba igazolni, a szerződése végéig a Manchester Citynél marad". A csatárt a múlt héten korábbi csapatával, az Interrel hozták hírbe, Milanóban születendő fia közelébe lehetne.

A Citynél Dzeko remek formában van, már hatgólos, Tevez négyet, Agüro pedig hármat rúgott eddig a Premier League-ben.  A kilenc meccsen eredménytelen Balotellinek csak akkor lenne esélye bekerülni a csapatba, ha valamelyik másik csatár megsérülne.

Rovatok