Index Vakbarát Hírportál

Három interes feküdt el a lövőcselre

2012. november 19., hétfő 11:39

Az első döntetlenjét játszotta a szezonban az olasz Internazionale, így nem tudta hátrányát csökkenteni a szintén hazai pályán ikszelő Juventusszal szemben. (A Juve 32 ponttal vezet, az Internek 28 pontja van.)

A Cagliari gyorsan hátrányba került, de még az első félidő vége előtt egyenlített, a másodikban már Pinilla ollózása gólt érdemelt volna, de kijött a kapufáról a labda, Sau pedig megcsúszott, majd úgy vette vissza a kipattanót, hogy nemcsak Handanovic kapust, hanem két védőt küldött vele a földre egyszerre. (A mozdulat 1:54-nél a videón.)

Utána már nem volt nehéz dolga, hogy a kapuba gurítson. Az Inter végül elérte a 2-2-t, és még a 94. percben is volt esélye a győzelemre, amikor egy megpattanó labdát Agazzi kapus nagy bravúrral ütött szögletre.

Az olasz bajnokság egyetlen magyarja, Tőzsér Dániel lejátszotta első derbijét, hiszen a Genoa a Sampdoriával találkozott. A rangadóból csak egy félidő jutott neki, del Neri edző ugyanis lecserélte. A Genoa 3-1-rekapott ki, és az utolsó helyre csúszott vissza.

Rovatok