Index Vakbarát Hírportál

Ukránok figyelik a nem játszó Juhászt

2012. november 20., kedd 16:10

A magyar válogatott futballista Juhász Roland iránt újra érdeklődik a Dnyipropetrovszk, a Voetbalprimeur szerint az ukrán klub az elmúlt hetekben játékosmegfigyelőket is küldött Belgiumba a védőért. Nem sokat láthattak, Juhász a szezonban az Anderlechtben bajnokikon összesen 120 percet játszott. Háromszor lépett pályára, kétszer csereként, október 30-án játszott utoljára a Jupiler League-ben. A Bajnokok Ligájában két mérkőzésen kapott összesen 22 percet, de a Milan elleni meccs is szeptember 18-án volt.

Juhász azért kap kevés játéklehetőséget, mert júniusi sérülése után a nyáron a posztjára is igazolt az Anderlecht. A védő ezért januárban mindenképpen el akarja hagyni a belga klubot. Korábban nem zárta ki azt sem, hogy Magyarországon folytatja.

A futballistát a Dnyipropetrovszk már nyáron is el akarta vinni, de végül a két klub nem tudott megállapodni. Juhász egyik korábbi csapattársa már ott futballozik, a védő szívesen követte volna: „Ondrej Mazuch igazolt oda, eleinte kicsit tartott az egésztől, de most már boldog a csapatnál. Hozzá kell szokni az ukrán élethez, de jó a foci, a stadion is szép, a focistákat pedig nagyon jól megfizetik" - nyilatkozta korábban a játékos.

Rovatok