Index Vakbarát Hírportál

A PL-évad leggyorsabb góljával nyert a MU

2012. november 28., szerda 23:11

Megszakadt a West Bromwich Albion sorozata: a Gera Zoltán nélkül kiálló birminghami csapat négy győzelem után a Swansea City pályáján 3-1-re kikapott a Premier League 14. fordulójában. A magyar válogatott kapitánya nem játszott, a WBA keretében sem volt, csapata eddig mind a négy elsőosztályú mérkőzését elvesztette a Swansea-val szemben.

Egy másik sorozat is megszakadt, a Liverpool nyolc veretlen meccs után 2-1-re kikapott a Tottenham Hotspur stadionjában, a Pool már több mint négy éve nyeretlen a White Hart Lane-en.

Az egy hete kinevezett Rafa Benítezzel második mérkőzésén is gól nélküli döntetlent játszott a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea, nem tudtak gólt lőni a szintén londoni Fulhamnek.

Győzött a Manchester United. A 33. másodpercben van Persie lövésébe léptek bele, a labda Jaaskelainen felett furcsa ívben beesett a kapuba, a gólt a hollandnak adták. (Ez volt a Premier League idei leggyorsabb gólja, az arsenalos Theo Walcott 52. másodpercben elért gólja, ami szintén ebben a fordulóban született, csak a második helyre elég.) A maradék 92 percben más nem is nagyon történt, a United 1-0-ra nyert a West Ham ellen.


Milner @spherachannel by SpheraChannel

Idegenben győzött a Manchester City, Balotelli és Milner góljaival győzték le a Wigant, veretlenek maradtak, a mezőnyben egyedüliként.

A bajnokságot a 33 pontos MU vezeti a 32-vel álló City előtt, harmadik a Chelsea 26 ponttal.

Premier League, 14. forduló

Chelsea-Fulham 0-0
Everton-Arsenal 1-1 (1-1)
Southampton-Norwich City 1-1 (1-1)
Stoke City-Newcastle United 2-1 (0-0)
Swansea City-West Bromwich Albion 3-1 (3-1)
Tottenham Hotspur-FC Liverpool 2-1 (2-0)
Manchester United-West Ham 1-0 (1-0)
Wigan-Manchester City 0-2 (0-0)
kedden játszották:
Aston Villa-Reading 1-0 (0-0)
Sunderland-Queens Park Rangers 0-0

Rovatok