Index Vakbarát Hírportál

Undorító volt a madridi derbi

2012. december 3., hétfő 14:39

A Real Madrid szombat éjjel 2-0-ra legyőzte a városi riválisát, az Atletico Madridot (a két csapat a bajnokságban a 2. és a 3. helyen áll, az Atletico kedvezőbb pozícióban). A meccs a gólokon kívül arról is emlékezetes maradt, hogy az Atletico csatára, Diego Costa és a madridi védelem tagjai között alattomos játék folyt.

Diego Costa a meccsen szinte folyamatosan provokálta a madridiak hevesebb vérmérsékletű tagjait. Volt, hogy szándékosan nekiment hátulról Pepének. Azért pedig ki kellett volna állítani, amikor egy szabálytalanság után a hozzá rohanó Sergio Ramosnak az arcába fejelt, de a bíró inkább a Real-játékosokat csitította, a brazil hihetetlen módon, de megúszta a meccset sárgalap és kiállítás nélkül.

Sergio Ramos nem maradt adós, egy szöglet előtti szituációnál a 16-oson belül leköpte a brazilt, azt a képen nem lehetett látni, hogy eltalálta volna, de Costa azonnal, azonos színvonalon törlesztett, a kesztyűjébe fújta az orrát, majd rácsapta annak tartalmát Ramosra.

A meccsen hét sárga lapot (egy a Realnak, a többi az Atleticóé) és negyven szabálytalanságot könyvelt el Alberto Undiano játékvezető.

Rovatok