Index Vakbarát Hírportál

Ez lehet Balotelli utolsó húzása

2012. december 16., vasárnap 09:07

A Mirror szerint a Manchester City elvette Mario Balotellitől kétheti fizetését, miután megunták sorozatos fegyelmezetlenségeit. Összesen háromszáznegyvenezer fontra büntették meg, az indoklás szerint balhéi rossz színben tüntethetik fel a klubot.

A 22 éves csatár, aki az Európa-bajnokság óta nem nagyon találja magát, nem hagyta annyiban a büntetést, a Citynél hiába fellebbezett, ezért megbízta ügynökét, hogy szervezzen egy független meghallgatást. A következő héten Londonban védheti majd meg magát egy kétfős bizottság előtt.

Ha elbukja a fellebbezést, akkor a meghallgatás költségeit is ki kell fizetnie, ráadásul ezzel a húzással még jobban magára haragíthatja klubját, melynek szombati mérkőzésén sem lépett pályára.

Robert Mancini menedzser szerint azért maradt ki a Newcastle elleni keretből, mert nincs jó formában. „Jobban teszi, ha keményebben edz. Nincs olyan formában, hogy pályára küldjem" – idézi a lap az olasz edzőt. A meccset Balotelli nélkül 3-1-re nyerte meg a City.

Az olasz válogatott csatára a bajnokságban eddig tizenháromszor kapott lehetőséget, legtöbbször csereként, és mindössze egy gólt rúgott.

Nem Balotelli lehet az egyetlen távozó a Citynél. A lap úgy tudja, Sergio Agüero is elégedetlen jelenlegi helyzetével, és nagyon rossz néven vette, hogy Mancini kritizálta a játékát a Manchester United ellen elbukott rangadó után. A klub állítólag a januári átigazolási időszakban rámozdulhat a barcelonás David Villára, akit már régóta szeretnének megszerezni, Agüero pedig visszatérhet Spanyolországba, akár a két nagy klub egyikéhez.  

Rovatok