Index Vakbarát Hírportál

C Ronaldo és Ferguson szerelmesek egymásba

2012. december 22., szombat 13:05

Egyre érzelmesebb nyilatkozatokat ad a sajtónak Cristiano Ronaldo és egykori manchesteri mestere, Alex Ferguson, aminek egyik lehetséges kimenetele, hogy a portugál ismét a MU játékosa lesz.

Ronaldo az idén már többször célzott rá, hogy milyen jó sora volt Manchesterben, és szívesen visszatérne egyszer. Miután a Bajnokok Ligájában a portugál jelenlegi klubját, a Real Madridot összesorsolták a Manchester Uniteddel a 16 között, Ronaldo kijelentette, nem fogja megünnepelni, ha gólt szerez egykori klubja ellen.

A nyilatkozatában elismerte, hogy a mai napig kapcsolatban maradt volt edzőjével Fergusonnal, és nem tartana ott, ahol tart, ha nem fejlődött volna annyit Angliában.

Ferguson sem hagyta annyiban, a Sun szerint kijelentette, imádná, ha Ronaldo a Real után visszatérne az Old Traffordra, de nem gondolja, hogy jelenlegi klubja elengedné. Ronaldo rekordösszegért, 80 millió fontért hagyta el Angliát a Madrid kedvéért, a Real most 120 milliós kivásárlási árat szab érte. A skót mester megjegyezte, persze nem lehetetlen az átigazolás, ha Mourinho, a Real edzője elhagyja Madridot.

Ferguson rangsorolta a portugál futballistát, szerinte George Best, Denis Law, Pelé és Eusébio szintjén van a portguál.

Rovatok